Google Chrome

Category: , , , By Ekke


Så nu har jag installerat och testat nya Google Chrome vilket i och för sig fortfarande är en beta version. Jag måste säga att jag slogs lite av hur snabbt det var. Dock så surfade jag runt lite och märkte att vissa bilder/script blev halverade. Sen blev jag irriterad över att den i adressfältet hela tiden ville söka efter adressen på Google, men det får man väl leva med antar jag då det gäller Google.

Det skulle vara kul om de kunde fixa till så man på egen hand modifierar designen, men med tanke på att webbläsaren bygger på Firefox så är det ingen omöjlighet att man kan installera olika teman och insticksprogram i framtiden.

Det var först på Aftonbladet som jag hörde om Chrome och att den här webbläsaren ska ta upp kampen mot Internet Explorer 8 och deras "pornmode". Och det känns faktiskt som att Google valde att släppa webbläsaren något för tidigt, för det erbjuds inget nytt direkt förutom utseéndet, vilket just nu inte är något speciellt. Jag kommer fortsätta köra med Firefox ett tag till och vänta på att Google utvecklar Chrome en bit till, kanske att de kommer fram till något som man kan ha användning för. Just nu är den helt enkelt inte unik och det går nog faktiskt att göra något liknande på en kvart i gamla Visual Basic.

Får undersöka vidare imorgon när jag är något piggare, men tillsvidare så lämnar jag några nyhetslänkar här nedanför för er att läsa om just Google Chrome:
Nyteknik.se
Hd.se
Idg.se Idg.se #2
Sydsvenskan.se
 

1 comment so far.

  1. Anonym 3 september 2008 kl. 20:59
    Du kan börja undersöka avtalet imorgon då.
    http://pryl.feber.se/art/71430/mysko_anvndaravtal_i_google_ch/

Something to say?